tumulto. meditacions sobre l octubre catala (2017) 9788417082383

TUMULTO. MEDITACIONS SOBRE L OCTUBRE CATALA (2017)

 (En papel)

Valora este libro

21.50€

20.42€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 413
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: GREGAL
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788417082383
Com es viu immers en una revolució? Quines reflexions, sentiments i contradiccions pot generar en la societat que la protagonitza? Quin és el grau de tensió que pot suportar una societat abans d’esclatar?

Sense perspectiva. A cop calent. Sense espai per a la reflexió pausada. Aquest llibre ens presenta les meditacions, apunts i reaccions de dos historiadors i un periodista davant de l’huracà polític desfermat a Catalunya entre finals de l’estiu i els inicis de la tardor d’aquest 2017.

Perquè l’octubre català marcarà un punt d’inflexió en la història del país. Durant quaranta dies, la política i la societat catalana s’han vist remogudes i regirades sense pausa ni fre per una llarga llista d’esdeveniments transcendents: detencions, referèndum, repressió policial, empresonaments, proclamació d’independència, suspensió, govern cessat, exili i el carrer com a protagonista.

Res no tornarà a ser com abans. El catalanisme tou –inclusiu, genèric– ha mort. L’independentisme de masses, comptant amb la majoria parlamentària i el compromís del govern, ha intentat fer el gran salt, mentre que l’espanyolisme català adormit, acompanyat de la força repressiva de l’Estat espanyol, ha basat la seva ofensiva en la denúncia de les tensions socials derivades del Procés.

Inseparables, comprar "TUMULTO. MEDITACIONS SOBRE L OCTUBRE CATALA (2017)" junto con:

Opiniones "TUMULTO. MEDITACIONS SOBRE L OCTUBRE CATALA (2017)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate