serotonina (català) michel houellebecq 9788433915658
  • Comenzar a leer

SEROTONINA (CATALÀ)

 (En papel)

MICHEL HOUELLEBECQ

Valora este libro

19.90€

18.90€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 288
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: ANAGRAMA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788433915658
Florent-Claude Labrouste té quaranta-sis anys, detes-ta el seu nom i es medica amb Captorix, un antide-pressiu que té tres efectes adversos: nàusees, desapa-rició de la libido i impotència. El seu trajecte comença a Almeria, continua als carrers de París i després a Normandia, on els agricultors estan en peu de guerra. França s’ensorra, la Unió Europea s’ensorra. La vida sense rumb d’en Florent-Claude s’ensorra. L’amor és una entelèquia. El sexe, una catàstrofe. La cultura no és cap taula de salvació.
En Florent-Claude descobreix uns vídeos porno-gràfi cs en què apareix la seva companya japonesa, deixa la feina i se’n va a viure en un hotel. Vagareja per la ciutat, visita bars, restaurants i supermercats. Filosofa i malparla. També repassa les seves rela-cions amoroses, marcades sempre pel desastre, en alguns casos còmic i en d’altres patètic. Es retroba amb un vell amic que semblava que duia una vida perfecta, però la dona l’abandona per un pianista anglès i s’endú les dues fi lles amb ella. I aquest amic li ensenya a fer servir un fusell...
Lúcid i nihilista, Michel Houellebecq construeix un personatge i narrador desarrelat, obsessiu i auto-destructiu, que escruta la seva vida i el món que l’en-volta amb un humor aspre i una virulència pu nyent. Serotonina demostra que continua sent un cronista despietat de la decadència d’Occident, un escriptor indòmit, incòmode i imprescindible.

Inseparables, comprar "SEROTONINA (CATALÀ)" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

contra el fanatismo amos oz 9788416964246

CONTRA EL FANATISMO

AMOS OZ

13.95€

13.95€

geopolitica. claves para entender un mundo cambiante eva maria martin roda 9788499612799

GEOPOLITICA. CLAVES PARA E...

35.00€

35.00€

Mostrar más sobre

Opiniones "SEROTONINA (CATALÀ)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate