res no es impossible xavier gabriel 9788415320005
  • Comenzar a leer

RES NO ES IMPOSSIBLE

 (En papel)

XAVIER GABRIEL

Valora este libro

12.00€

11.40€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 168
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: ALIENTA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788415320005
Pròleg del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas.
Epíleg de Lluís Martínez-Ribes, Professor titular d'ESADE, especialista de la innovació en el retail i el marketing.
Com es forja un emprenedor? Es pot treballar la bona sort? Quin és el risc més gran que afronta un empresari? Xavier Gabriel, fundador de La Bruixa d’Or i d’altres molts negocis, ens dóna a Res no és impossible les respostes a aquestes preguntes.
Les 111 màximes que exposa en aquest llibre ens ofereixen les claus que han permès que l’autor triomfi en tots els àmbits en què s’ha atrevit a endinsar-se, com la restauració, els esports d’aventura, les sèries i els espots de televisió, la loteria i, fins i tot, el turisme espacial.
Amb un estil directe i desenfadat, Gabriel desgrana la seva visió del món i de l’univers emprenedor, alhora que relata com l’han ajudat cadascuna d’aquestes idees en la seva experiència personal com a empresari.
Amb Res no és impossible el lector podrà aprendre d’un dels nostres empresaris més carismàtics i coneixerà de primera mà com ha convertit una modesta administració de loteria, La Bruixa d’Or, situada en un poble del Pirineu català, en un dels negocis de més èxit del país, cosa que li ha valgut, entre molts altres reconeixements, el Premio Nacional de Marketing 2011.

Inseparables, comprar "RES NO ES IMPOSSIBLE" junto con:

Opiniones "RES NO ES IMPOSSIBLE"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate