podries ser tu, si, tu! elisabeth g. iborra 9788494670428

PODRIES SER TU, SI, TU!

 (En papel)

ELISABETH G. IBORRA

Valora este libro

17.90€

17.00€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 56
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: SOMOSLIBROS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788494670428
Projecte transmedia

Podries ser tu, Si, tu! És un projecte educatiu, un llibre d’històries il·lustrades, una app…L’objectiu és oferir a nens entre els 10/12 anys un llibre en el qual podran veure reproduïdes escenes de la seva vida quotidiana, la de les seves famílies i amics, i convertir les en un reflex del que podria passar si haguessin de viure com nens refugiats.

Hem tractat de recollir situacions de vital importància que a la vegada són escenes familiars i quotidianes. Així, aconseguim empatia i proximitat amb els milers de nens refugiats que han de viure aquestes situacions arreu del món.

El final

El final d’aquest llibre ha estat creat per alumnes del Lycée Français de Barcelona i basat en l’esperança i la dignitat. Sota la supervisió de la professora Patrícia Agüera i la col·laboració de Yolanda Bassas, advocada i voluntària a camps de refugiats.

Les il·lustracions

Mitjançant traços senzills, les il·lustracions de Ruth Juan són històries carregades d’emoció. Trobem una sensibilitat molt propera a la imatge del projecte i la línia editorial de SomosLibros.

Les vinyetes


Totes les situacions estan escrites per Elisabeth García Iborra i extretes de situacions reals. Les vinyetes relataran aspectes quotidians de la vida d’un menor de 10 a 12 anys i que van de l’entorn familiar –casa, higiene, germans, mascotes- a l’àmbit social –escola, amics, esport-.

La proposta didàctica


L’objectiu que perseguim és sensibilitzar a nens i famílies sobre realitats adverses i què podem fer per ajudar-los, a més de facilitar la integració d’aquells que són acollits al nostre país.
Els continguts educatius serviran d’eines per a pares i professors i es dividiran en 3 temes: les altres cultures, la intel·ligència emocional i la salut.
A través de les il·lustracions, es transmetrà la importància d’educar en valors: respecte, diversitat, acompanyament, convivència, acceptació de l’altre …

Inseparables, comprar "PODRIES SER TU, SI, TU!" junto con:

Opiniones "PODRIES SER TU, SI, TU!"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate