personal laboral de llars d´infants de la generalitat de cataluny a. grups d1 i d2. temari i test part general 9788467632651

PERSONAL LABORAL DE LLARS D´INFANTS DE LA GENERALITAT DE CATALUNY A. GRUPS D1 I D2. TEMARI I TEST PART GENERAL

 (En papel)

Valora este libro

22.00€

20.90€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 264
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: MAD
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788467632651
Temari de desenvolupament de la Part General del Programa Oficial establert per a les places de Personal Laboral fix (Grups D1 i D2) de Llars d'Infants del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, segons establix la convocatòria del procés selectiu promulgada per la Resolució EDU/3403/2009, de 24 de novembre (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya n.º 5522, de 9 de desembre de 2009). S'analitzen en aquesta obra els sis temes que componen la Part General d'aquest Programa, referits a l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, l'Estatut dels Treballadors, Règim General de la Seguretat Social, Conveni Col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del Personal Laboral de la Generalitat de Catalunya i estructura orgànica del Departament d'Educació. Tots ells incorporen les novetats legislatives pertinents per assegurar la seva actualització fins a la data d'edició. Aquest desenvolupament teòric es complementa amb els qüestionaris de preguntes tipus test per a cada un dels temes requerits.

Inseparables, comprar "PERSONAL LABORAL DE LLARS D´INFANTS DE LA GENERALITAT DE CATALUNY A. GRUPS D1 I D2. TEMARI I TEST PART GENERAL" junto con:

Opiniones "PERSONAL LABORAL DE LLARS D´INFANTS DE LA GENERALITAT DE CATALUNY A. GRUPS D1 I D2. TEMARI I TEST PART GENERAL"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate