la teologia feminista en la historia teresa forcades 9788492416073
  • Comenzar a leer

LA TEOLOGIA FEMINISTA EN LA HISTORIA

 (En papel)

TERESA FORCADES

Valora este libro

12.50€

11.88€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 161
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: FRAGMENTA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788492416073
La teologia feminista és una teologia crítica. La investigació crítica neix sempre arran d’una experiència de contradicció. L’objectiu de la teologia crítica és doble: posa en evidència els aspectes de la interpretació rebuda que generen contradiccions i cerca d’oferir alternatives d’interpretació teològicament consistents que permetin superar aquestes contradiccions. Com que aquestes contradiccions sovint són generades per situacions de discriminació o injustícia, a les teologies crítiques també se les anomena teologies de l’alliberament. La teologia feminista és una modalitat de teologia crítica o de l’alliberament. El camí de la teòloga o del teòleg feminista és, doncs, necessàriament, un camí de lluita i de reivindicació, però això no vol dir que hagi de ser només un camí de lluita o de reivindicació. No ho és. És alhora, i des del cor mateix del seu compromís, camí de gratuïtat, de do, de sorpreses i regals inesperats, de descobertes que eixamplen cada vegada més l’horitzó inicial, de vegades modificant-lo, sovint fent-lo més precís i donant-li un sentit més ple. És camí de lluita, és camí de gratuïtat i, sobretot, és camí de solidaritat, d’encarnació, d’implicació en els dolors i les joies dels qui pateixen rebuig o discriminació.
Teresa Forcades i Vila (Barcelona, 1966) és doctora en salut pública (Universitat de Barcelona), especialista en medicina interna (State University of New York), Master of Divinity (University of Harvard) i llicenciada en teologia fonamental (Institut de Teologia Fonamental de Sant Cugat). Actualment viu a Alemanya, on prepara la seva tesi doctoral en teologia sobre el concepte de persona. Va dedicar la tesi doctoral en salut pública a les medicines alternatives, i la tesi de llicenciatura en teologia, a la

Ver opiniones de este libro

Inseparables, comprar "LA TEOLOGIA FEMINISTA EN LA HISTORIA" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

la niña gorda santiago rusiñol 9788488839848

LA NIÑA GORDA

SANTIAGO RUSIÑOL

16.00€

15.20€

vita christi isabel de villena 9788498249781

VITA CHRISTI

12.95€

12.30€

Mostrar más sobre

Opiniones "LA TEOLOGIA FEMINISTA EN LA HISTORIA"

  1. Lector anónimo

    És un llibre viu, motivador per les dones, innovador per les idees que expressa. El considero de lectura necessària. Felicito i aplaudeixo la germana Teresa per la genialitat d'escriure'l, senzill, clar, curt i amb molt rigor.

Ver todas las opiniones de este libro

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate