la nit abans: la taquigrafa que somiava ser periodista bea cabezas 9788416430734
  • Comenzar a leer

LA NIT ABANS: LA TAQUIGRAFA QUE SOMIAVA SER PERIODISTA

 (En papel)

BEA CABEZAS

Valora este libro

16.90€

16.06€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 272
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416430734

Una història de rebel·lia d'una noia que vol trencar les normes a les acaballes del franquisme, quan s'esperava que la màxima aspiració d'una dona fos convertir-se en mestressa de casa, tot i els aires de llibertat que començaven a arribar d'altres països.

Febrer del 1965. És l'any del concert dels Beatles a la Monumental, de les manifestacions a Washington en contra de la guerra del Vietnam o de l'assassinat de Malcom X. I els estudiants de Barcelona també es mobilitzen, tot i que el Règim s'entesti a ancorar-los al passat.

L'Anna, una noia de dinou anys, entra a treballar com a taquígrafa al Diario de Barcelona. Li hauria agradat estudiar, però, filla d'una família modesta, no es pot permetre anar a la universitat. Haurà de fer d'assistent de l'Eduard, un jove periodista que acaba de graduar-se.

Entre ells naixerà una relació tensa i conflictiva, tot i així, serà junts, entre entrevistes a Los Mustang, Los Sírex i els Beatles, com l'Anna descobrirà la seva vocació i lluitarà per canviar el paper de la dona en les redaccions dels diaris, dominades pels homes.

Inseparables, comprar "LA NIT ABANS: LA TAQUIGRAFA QUE SOMIAVA SER PERIODISTA" junto con:

Opiniones "LA NIT ABANS: LA TAQUIGRAFA QUE SOMIAVA SER PERIODISTA"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate