la felicitat no és completa vicenç pages jorda 9788416334209

LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA

 (En papel)

VICENÇ PAGES JORDA

Valora este libro

9.95€

9.45€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 224
  • Editoral: LABUTXACA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416334209
La felicitat no és completa recorre el foc i la cendra, els costums i les singularitats d’una generació que va veure la llum quan va morir John F. Kennedy i ofereix una visió inèdita dels anys setanta i vuitanta.
Des de fa anys Àngel Mauri ha estat donant voltes a una frase inacabada que va veure en una paret de Cerdanyola:"La felicitat no és completa. Fal...". Ell no se sent feliç, però seria incorrecte considerar-lo un desgraciat integral. En qualsevol cas, no està segur de què li falta. La felicitat no és completa narra set episodis en la formació del protagonista, Àngel Mauri, entre 1971 i 2003. L'amistat, la família, l'educació, l'amor, la feina o la política són etapes de la seva socialització, en general defectuosa. A més d'un dubtós aprenentatge vital, la novel·la retrata les continuïtats i les metamorfosis, les contradiccions i les reminiscències d'un personatge, però també els escenaris, les paraules, els jocs i les músiques d'una època. Sense crítica ni nostàlgia, al contrari: amb humor, tendresa i, sobretot, amb la força de l'hiperrealisme, La felicitat no és completa recorre el foc i la cendra, els costums i les singularitats d'una generació que va veure la llum quan va morir John F. Kennedy i ofereix una visió inèdita dels anys setanta i vuitanta.

Ver opiniones de este libro

Inseparables, comprar "LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA" junto con:

Opiniones "LA FELICITAT NO ÉS COMPLETA"

  1. Lector anónimo

    La novel·la dirà alguna cosa als nascuts als anys seixanta, és un llibre sobre el creixement, l'educació sentimental i els èxits i els desencants del que podríem anomenar la 'generació X' catalana. Després el llibre està molt ben escrit, està molt ben documentada la reconstrucció d'època, els anys setanta, vuitanta, etc., i narrat amb varietat d'estils, amb virtuosisme.

Ver todas las opiniones de este libro

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate