la dona a la finestra a. j. finn 9788416930739
  • Comenzar a leer

LA DONA A LA FINESTRA

 (En papel)

A. J. FINN

Valora este libro

19.90€

18.90€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 528
  • Encuadernación: Tapa dura
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416930739
Una dona sola i vulnerable, reclusa a casa seva, veu des de la finestra una cosa que no hauria d'haver vist.

Però ningú no la creu.

Una història poderosa i recargolada. Una protagonista intensa i molt real. Un sofisticat thriller psicològic per al nou mil·leni, amb l'atmòsfera tensa i l'elegància fosca dels millors clàssics del cinema negre.

Nº 1 al The New York Times des de fa quatre setmanes
Nº 1 a Australià y Nova Zelanda

No sap si ho ha vist o s'ho ha imaginat.

L'Anna Fox viu sola, reclusa a la seva casa de Nova York, sense atrevir-se a sortir-ne. Passa els dies fent xats amb desconeguts, bevent vi (potser més del que caldria), mirant pel·lícules antigues, recordant temps més feliços... i espiant els veïns.

Llavors arriben al barri els Russell: una parella i el seu fill adolescent. Semblen la família perfecta. Fins que una nit, l'Anna veu des de la finestra alguna cosa que no hauria d'haver vist. El seu món es trenca en mil bocins i els seus propis secrets surten a la llum.

Què ha vist? I què s'ha imaginat? Qui és en perill? I qui ho està manipulant tot? En aquest thriller absolutament fascinant, res ni ningú és el que sembla.

Tortuosa, estremidora, original i emocionant, La dona a la finestra és una sofisticada novel·la de suspens que ja va fer-se un lloc abans de publicar-se. Els seus drets de traducció es van vendre a 38 idiomes i la cadena Fox va començar a treballar en la seva adaptació a la gran pantalla.

Va debutar al número 1 dels llibres més venuts de The New York Times només una setmana després de sortir a la venda -cosa que no passava amb una primera novel·la d'un autor desconegut des de feia dotze anys- i va romandre-hi diverses setmanes. Ha rebut nombrosos elogis de la crítica, d'altres escriptors i dels lectors d#Estats Units; una acollida entusiasta i ben merescuda, que es repeteix a mesura que la novel·la es publica en altres països.

Inseparables, comprar "LA DONA A LA FINESTRA" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

mi diario de yoga 9788416449262

MI DIARIO DE YOGA

XUAN-LAN

18.90€

18.90€

la bruixa camilla lackberg 9788416743469

LA BRUIXA

CAMILLA LACKBERG

22.90€

22.90€

descubriendo el bitcoin andrei boar boar 9788416904143

DESCUBRIENDO EL BITCOIN

15.95€

15.95€

Mostrar más sobre

Opiniones "LA DONA A LA FINESTRA"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate