home lent j.m. coetzee 9788429756654

HOME LENT

 (En papel)

J.M. COETZEE

Valora este libro

19.50€

18.52€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 240
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: EDICIONS 62
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788429756654
Quan el fotògraf Paul Rayment perd una cama en un accident de bicicleta, la seva solitària vida canvia de manera irrevocable. Amb tossuderia, rebutjant una pròtesi, Paul torna al seu apartament de solter a Adelaida, incòmode per la seva nova situació de dependència dels altres. Entre successius atacs de desesperació i resignació, Paul comença a repassar els seus seixanta anys de vida, però aviat s’anima en enamorar-se de la Marijana, la infermera croata pràctica i realista que lluita per pujar la seva família en una terra estrangera.
Mentre Paul pensa com conquistar el seu cor, el visita la misteriosa escriptora Elizabeth Costello, que el desafia a prendre un paper actiu en la seva pròpia vida.
A Home lent, la veu clara i inflexible de J.M. Coetzee ofereix una meditació profunda sobre el que ens fa humans, sobre què vol dir fer-se gran, i reflexiona sobre com hem viscut les nostres vides. Una història profundament commovedora sobre l’amor i la mortalitat que sorprèn el lector a cada pàgina.

Inseparables, comprar "HOME LENT" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

mas alla de las tres dunas susana fernandez 9788483430231

MAS ALLA DE LAS TRES DUNAS

8.70€

8.70€

Opiniones "HOME LENT"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate