farmacies historiques de catalunya consol balcells jaume casas 9788496970151

FARMACIES HISTORIQUES DE CATALUNYA

 (En papel)

;

Valora este libro

29.00€

27.55€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 296
  • Encuadernación: Tela
  • Editoral: ANGLE
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788496970151
Recuperació del magnífic patrimoni artístic de les farmàcies catalanes
El món farmacèutic, tan sensible a les expressions artístiques de cada moment històric, manté un patrimoni extraordinari, amb nombrosos establiments que poden figurar entre els millors comerços de Catalunya i altres que, més modestos, tenen detalls, objectes i racons d'un gran encant.
És prou coneguda i reconeguda la importància artística de diverses farmàcies modernistes de Catalunya, amb mostres notables en arquitectura, pintura, forja, vitralls, escultura, decoració i les diverses arts aplicades. Altres farmàcies conserven íntegrament o parcialment la decoració noucentista, d'art decó, racionalista, etc. En qualsevol estil artístic trobem exteriors bonics, interiors elegants, pintures, paviments i rètols molt bells, un mobiliari magnífic i, en general, una decoració esplèndida, molt abundant en detalls d'interès.
A banda de la importància artística de l'edifici, l'establiment comercial o la decoració en ella mateixa, moltíssimes farmàcies conserven objectes, cartells, rètols, pots i altre material d'un gran valor històric i patrimonial. Es tracta de peces que donen a les farmàcies el seu esperit i el seu ambient.
El llibre aplega imatges d'unes 70 farmàcies fetes per Consol Bancells, fotògrafa especialitzada en arquitectura i art, i incorpora, com a complement, algunes fotografies antigues, especialment significatives, procedents dels mateixos establiments.
Dels textos se n'encarregaran tres autors, especialistes tots ells en el món farmacèutic, la seva història i els moviments artístics de l'època: modernisme, noucentisme, déco...

Inseparables, comprar "FARMACIES HISTORIQUES DE CATALUNYA" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

tratado de tecnologia farmaceutica (vol. ii): operaciones basicas ramon (ed.) martinez pacho 9788490771020

TRATADO DE TECNOLOGIA FARM...

30.00€

30.00€

tratado de tecnologia farmaceutica (vol. i): sistemas farmaceuticos ramon (ed.) martinez pacho 9788490770986

TRATADO DE TECNOLOGIA FARM...

30.00€

30.00€

la mano derecha de gaudi francisco berenguer 9788496560031

LA MANO DERECHA DE GAUDI

17.95€

17.95€

Opiniones "FARMACIES HISTORIQUES DE CATALUNYA"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate