fam  ( proleg de paul auster) knut hamsun 9788497872553

FAM ( PROLEG DE PAUL AUSTER)

 (En papel)

KNUT HAMSUN

Valora este libro

18.15€

17.24€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 176
  • Encuadernación: Sin definir
  • Editoral: EMPURIES
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788497872553
Un clàssic imprescindible del guanyador del Premi Nobel de Literatura de 1920.

«Està passant alguna cosa nova, a Fam s’està proposant un pensament nou sobre la natura de l’art. […] El personatge de Hamsun s’allibera sistemàticament de qualsevol creença en qualsevol sistema, i al final, mitjançant la fam que s’ha autoimposat, no arriba a res. No hi ha res que el faci continuar –i amb tot continua. Camina de dret cap al segle XX». Paul Auster
Text de contraportada


Publicat per primera vegada el 1890, aquest clàssic de la literatura europea narra el drama d’un jove escriptor noruec que lluita per no morir de gana. D’una manera crua i brillant, Hamsun posa el lector en la pell d’aquest home que recorre els carrers a la recerca d’una oportunitat, malvivint penosament, i que de mica en mica va perdent primer l’esperança i després el control de la raó, fins que entra en una espiral de bogeria, paranoia i desesperació.

Construïda sobre la figura d’un narrador protagonista complex i polièdric, la novel·la n’explora l’angoixa existencial, la ràbia i la depressió, i descriu amb detall la recerca diària d’aliment i aixopluc d’aquest home que és incapaç de satisfer la seva ambició i la seva fam de reconeixement literari i que veu constantment frustrada la seva vocació per prioritzar la satisfacció de les necessitats més bàsiques per a la supervivència.


Inseparables, comprar "FAM ( PROLEG DE PAUL AUSTER)" junto con:

Opiniones "FAM ( PROLEG DE PAUL AUSTER)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate