estimats reis mags. 35 jocs i joguines per recordar romul brotons 9788472460898
  • Comenzar a leer

ESTIMATS REIS MAGS. 35 JOCS I JOGUINES PER RECORDAR

 (En papel)

Valora este libro

16.00€

15.20€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 168
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: ALBERTI
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788472460898
Poques coses hi ha tan evocadores com una carta als Reis Mags. Les joguines formen part de la nostra vida, ens mostren què volíem ser quan fóssim grans, quins anhels i quines aspiracions preteníem materialitzar a través d’aquests artefactes lúdics. Tothom recorda per quines joguines sospirava, quines va aconseguir i quines no va arribar a tenir mai.
Si tinguéssim ocasió de rellegir les nostres cartes, segur que trobaríem alguns dels trenta-cinc jocs i joguines recollits en el llibre: Barbie, bicicleta, casa de nines, cavall de cartró, cine Nic, cotxe de pedals, cotxe de metall, cub de Rubik, Exin Castillos, fireta, futbolí, Hula hoop, io-io, joguina de llauna, Juegos Reunidos, Lego, Madelma, Magia Borrás, Meccano, Milloncete, Monopoly, Nancy, osset de peluix, patins de rodes, pistola de pistons, Playmobil, puzle, robot, Scalextrix, Scrabble, Señorita Pepis, soldadet, tren elèctric, Trivial Pursuit i vídeojoc.
Aquest llibre pretén recordar alguns dels jocs i joguines més representatives dels darrers cent anys. Les joguines són esmentades amb la denominació genèrica o bé amb el seu nom comercial, producte de la implantació en el llenguatge popular.
Es tracta de la història de trenta-cinc jocs i joguines, un conjunt de somnis i il·lusions.

El text va acompanyat amb imatges, provinents majoritàriament d’anuncis de l’època publicats en diaris i revistes, tant nacionals com estrangers.

Ver opiniones de este libro

Inseparables, comprar "ESTIMATS REIS MAGS. 35 JOCS I JOGUINES PER RECORDAR" junto con:

Opiniones "ESTIMATS REIS MAGS. 35 JOCS I JOGUINES PER RECORDAR"

Ver todas las opiniones de este libro

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate