esmorzars de forquilla sergi de meià adelaida castells 9788416033584

ESMORZARS DE FORQUILLA

 (En papel)

;

Valora este libro

20.00€

19.00€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 152
  • Encuadernación: Sin definir
  • Editoral: COMANEGRA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416033584
Els esmorzars de forquilla són un àpat molt nostrat i amb aquest llibre se'n reivindica la importància i se n’actualitzen les receptes.

Els esmorzars de forquilla han estat tradicionalment un àpat molt important en la nostra cultura gastronòmica, no només per la necessitat d’encarar el dia amb energia i motivació, sinó pel seu habitual caràcter social, gairebé ritual. Una tradició massa arraconada per les exigències de la vida moderna, però que volem reivindicar i actualitzar amb aquest llibre, la primera obra de referència sobre els esmorzars de debò.

El xef d’Els Matins de TV3, en Sergi de Meià, i la seva mare, l’Adelaida Castells, serveixen esmorzars de forquilla en el seu restaurant, uns platets tradicionals que s’elaboren amb ingredients de proximitat. En aquest llibre ens ofereixen el seu receptari perquè puguem traslladar a casa nostra aquest petit plaer. I per als qui prefereixen ser servits en lloc de treballar als fogons, també s’ofereix una guia de restaurants on encara es pot gaudir d’aquest àpat matiner, a càrrec d’en Pep Palau. El servei quedarà complet amb els escrits d’en Julià Guillamon i en Miquel Sen, que des de la seva literatura i experiència culinària reflexionen sobre un dels temes més oblidats de la cultura gastronòmica catalana.

Inseparables, comprar "ESMORZARS DE FORQUILLA" junto con:

Opiniones "ESMORZARS DE FORQUILLA"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate