els spin doctors: com treballen els assesors dels politics toni aira 9788466410366
  • Comenzar a leer

ELS SPIN DOCTORS: COM TREBALLEN ELS ASSESORS DELS POLITICS

 (En papel)

TONI AIRA

Valora este libro

21.00€

19.95€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 208
  • Encuadernación: Sin definir
  • Editoral: COLUMNA EDICIONS S.A.
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788466410366
L’expressió spin doctors és un terme anglosaxó utilitzat per referir-se als estrategs i assessors de comunicació dels professionals de la política. Són el que fa anys n’hauríem anomenat “relacions públiques”, però actualment han agafat molt protagonisme per la seva importància determinant a l’hora de portar al candidat a la victòria política. Són els assessors que parlen eficaçment a l’orella dels líders i que s’amaguen a l’ombra del polític.
Als Estats Units, així com a la Gran Bretanya, fa temps que se’ls reconeix el seu paper determinant. A Catalunya, des de la “retirada” de Jordi Pujol i el seu progressiu relleu a una nova generació de polítics, els spin doctors cada vegada han agafat més importància.
El llibre analitza la figura d’aquests professionals des d’un punt de vista global i local. El lector trobarà les claus per entendre com s’han creat els perfils polítics de Clinton, Blair, Obama, Sarkozy, però també qui hi ha darrere d’Aznar, Zapatero, Montilla i Mas, entre d’altres.
Aquest estudi imprescindible per entendre els mecanismes actuals del poder i de com es forja un líder, ha estat guardonat amb el Premi Trias Fargas d’Assaig Polític.

Ver opiniones de este libro

Inseparables, comprar "ELS SPIN DOCTORS: COM TREBALLEN ELS ASSESORS DELS POLITICS" junto con:

Opiniones "ELS SPIN DOCTORS: COM TREBALLEN ELS ASSESORS DELS POLITICS"

Ver todas las opiniones de este libro

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate