els origens del fet casteller: del ball de valencians als xiquets de valls: del segle xviii al 1849 alexandre cervello salvado 9788490345542
  • Comenzar a leer

ELS ORIGENS DEL FET CASTELLER: DEL BALL DE VALENCIANS ALS XIQUETS DE VALLS: DEL SEGLE XVIII AL 1849

 (En papel)

Valora este libro

27.00€

25.65€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 256
  • Encuadernación: Tapa dura
  • Editoral: COSSETANIA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788490345542
Aquest llibre és el resultat d'una investigació realitzada amb l'objectiu de contribuir a ampliar l'escassa informació que es té sobre l'origen dels castells humans. La falta de documentació i la distància en el temps no ens ho ha posat fàcil, però amb l'estudi de la festivitat, dels balls de valencians i de la documentació que es conserva, podem intuir com i quan van aparèixer els primers castellers. En una època plena de guerres, violència i invasions, un grup de vallencs va iniciar el camí que ha portat els castells a convertir-se en patrimoni immaterial de la humanitat. La lectura d'aquesta obra ens permetrà descobrir des del primer enxaneta documentat fins a nous castellers que encara romanien desconeguts, tot passant per actuacions en places destacades i, sobretot, per la importància de la família i la pertinença al col·lectiu casteller. Però també hi trobarem tensions, baralles i, fins i tot, assassinats. Tots aquests detalls i molts d'altres ens han permès reconstruir els primers moments d'una activitat que ha perdurat fins als nostres dies.

Inseparables, comprar "ELS ORIGENS DEL FET CASTELLER: DEL BALL DE VALENCIANS ALS XIQUETS DE VALLS: DEL SEGLE XVIII AL 1849" junto con:

Opiniones "ELS ORIGENS DEL FET CASTELLER: DEL BALL DE VALENCIANS ALS XIQUETS DE VALLS: DEL SEGLE XVIII AL 1849"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate