els escarabats volen al capvespre maria gripe 9788466144124

ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE

 (En papel)

MARIA GRIPE

Valora este libro

9.95€

9.45€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 224
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: CRUILLA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788466144124
Annika, Jonas i David accepten l'encàrrec de tenir cura de les plantes d'una casa misteriosa, a les golfes de la qual troben unes cartes que parlen de la maledicció d'una estàtua funerària portada d'Egipte.
@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Annika, Jonas i David accepten l'encàrrec de tenir cura de les plantes d'una casa mentre els amos no hi són. A les golfes, hi troben unes cartes que parlen de la maledicció d'una estàtua funerària portada d'Egipte. Tots tres inicien una recerca durant la qual es veuen embolicats en aventures insòlites i fan descobriments desconcertants.
@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Així que entren a la casa, David, Annika i Jonas noten que allà hi passen coses molt estranyes: una planta que sembla que es vulgui comunicar amb ells els assenyala les escales que duen a les golfes, on troben unes cartes escrites dos-centsanys enrere. La lectura d'aquestes cartes els revelarà una relació amorosa tràgica, però també l'existència d'una antiga estàtua egípcia que va portar desgràcies a tothom qui hi va tenir contacte i que va desaparèixer. Fascinats per la història, decideixen investigar per trobar-la, i llavors es veuen immersos en un ...

Inseparables, comprar "ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

Opiniones "ELS ESCARABATS VOLEN AL CAPVESPRE"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate