el castell de vidre jeanette walls 9788492406326

EL CASTELL DE VIDRE

 (En papel)

JEANETTE WALLS

Valora este libro

20.90€

19.85€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 360
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: ARA LLIBRES
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788492406326
Una història commovedora, d’una sensibilitat extraaordinària, que no es pot deixar de llegir. Comparada a Charles Dickens i a Frank McCourt, ha venut més d’1 milió i mig de llibres.
Créixer a la família Walls no és fàcil. Ni per a la Jeannette ni per als seus tres germans. Però a voltes és màgic. Fabulós. Quan la mare fa d’artista i oblida que odia la domesticitat. Quan la fantasia de les històries del pare fa oblidar la pobresa, la gana, el fred, els pantalons foradats amb els genolls pintats perquè no es noti, els viatges per l’Amèrica profunda de casa miserable en casa miserable. Quan està sobri.Però la Jeannette creix, i aprèn que la vida és complicada, i que el castell de vidre amb què han somniat tota la vida ella i el seu pare potser no es construirà mai…

Ver opiniones de este libro

Inseparables, comprar "EL CASTELL DE VIDRE" junto con:

Opiniones "EL CASTELL DE VIDRE"

  1. Lector anónimo

    La narración te atrapa. Es una historia familiar como multitud de historias familiares, donde, lo primero es pertenecer al "clan" y con los años, poder entender que la felicidad no se encuentra siempre donde querriamos sino en lo más esencial: pertenecer, ser familia ... A pesar de todo la autora se siente querida, siente pertenecer y aprender que lo bàsico es saber ser uno mismo.

Ver todas las opiniones de este libro

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate