el 25 de gener: una nadala de manel guillem gisbert puig 9788493948603

EL 25 DE GENER: UNA NADALA DE MANEL

 (En papel)

GUILLEM GISBERT PUIG

Valora este libro

14.00€

13.30€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 32
  • Encuadernación: Tapa dura
  • Editoral: LLIBRES D OMBROSA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788493948603
Tres homes grans i cansats encaixen les mans en un paisatge cinemascòpic de terra, cel i arbres esparsos. Han fet un viatge molt llarg seguint un estel i avui se separen per tornar cadascú a casa seva.
El 25 de gener és una nadala del grup Manel que fabula sobre el destí dels reis d’Orient i dels patges que els acompanyen un cop han complert les seves obligacions cap a la tradició i la iconografia de les festes.
En aquest llibre il·lustrat per Roger Padilla, guitarrista de la mateixa banda, hi trobareu una bonica i atípica història de Nadal en què la purpurina de les cavalcades és substituïda per la pols dels camins que devien trepitjar els tres mags.
Manel és un grup de música format per Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé. Va debutar la tardor del 2008 amb el disc Els millors professors europeus, que es va convertir en un gran èxit de vendes i de crítica i va arribar a ser disc d’or (més de 30.000 exemplars venuts). El març del 2011 va editar un segon disc, 10 milles per veure una bona armadura, que va ser el disc més venut a l’Estat al cap d’una setmana d’haver sortit a la venda i també ha estat disc d’or.

Inseparables, comprar "EL 25 DE GENER: UNA NADALA DE MANEL" junto con:

Opiniones "EL 25 DE GENER: UNA NADALA DE MANEL"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate