economia freaky steven d. levitt stephen j. dubner 9788495616807

ECONOMIA FREAKY

 (En papel)

STEVEN D. LEVITT ; STEPHEN J. DUBNER

Valora este libro

17.00€

16.15€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 294
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: LA CAMPANA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788495616807
Què és més perillós, una pistola o una piscina? Per què els venedors de droga encara viuen amb les seves mares? Què tenen en comú els mestres d'escola amb els lluitadors de sumo? Als pares, què es preocupa realment?
No sembla que un economista -professor a la universitat de Chicago- s'hagi de fer preguntes com aquestes. Però Steven D. Levitt no és un economista típic, i per això Economia freaky ja ha tingut èxit arreu del món.
Avui hi ha massa confiança en coneixements convencionals i milers d'estudis s'acumulen en uns contenidors ideològics prefabricats. Encara que s'hagi format en l'elit de Harvard, Levitt és políticament incorrecte i, analitzant milers de dades, pot trobar explicacions que mai s'han donat sobre els fets més diversos de la vida real.
No li interessa sentenciar si la deflació és bona o dolenta, sinó les veritats amagades de la vida quotidiana. Les sorpreses que ens ofereix són fascinants. Segons Levitt, l'economia pot donar excel·lents respostes, però té una limitació: hi ha poques preguntes interessants. Ell sap fer-les. Estimulants, divertides i fonamentals.

Inseparables, comprar "ECONOMIA FREAKY" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

Mostrar más sobre

Opiniones "ECONOMIA FREAKY"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate