economia en colors xavier sala i martin 9788417444266
  • Comenzar a leer

ECONOMIA EN COLORS

 (En papel)

XAVIER SALA I MARTIN

Valora este libro

9.95€

9.45€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 296
  • Encuadernación: Tapa blanda bolsillo
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788417444266

De la manera més desenfrenada, divertida i fresca, Xavier Sala i Martín ens ofereix una explicació magistral per posar l'economia a l'abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s'havia vist abans: en colors.

Divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors. Xavier Sala i Martín demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

Després de l'èxit del programa del televisióEconomia en colors, Sala i Martín ha volgut ampliar en aquest llibre el contingut de cada capítol amb més informació, més detallada i amb una anàlisi més profunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un enigma econòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l'economia, que ens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i acaba amb una conclusió que intenta resoldre l'enigma inicial.

Així, aEconomia en colors, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan en la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vo...

Inseparables, comprar "ECONOMIA EN COLORS" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

mcmafia misha glenny 9788499426914

MCMAFIA

MISHA GLENNY

19.90€

19.90€

Mostrar más sobre

Opiniones "ECONOMIA EN COLORS"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate