deu dies de juny (inspector mascarell 9) jordi sierra i fabra 9788416930104
  • Comenzar a leer

DEU DIES DE JUNY (INSPECTOR MASCARELL 9)

 (En papel)

JORDI SIERRA I FABRA

Valora este libro

16.90€

16.06€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 336
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416930104

Novena entrega de la sèrie Mascarell,Deu dies de junyens retorna a un passat no molt llunyà, a la cruel realitat dels internats franquistes, i ens mostra la fam i les humiliacions que van haver de patir els fills i les filles dels derrotats,apartats dels seus pares «per al seu bé» i convertits, en molts casos, en carn de canó de la pitjor de les barbàries.

Juny de 1951, durant els dies que precedeixen a la revetlla de Sant Joan. Miquel Mascarell descobreix per sorpresa que un vell enemic és viu i lliure. Es tracta de Laureano Andrada, l'únic home a qui, abans de la Guerra, va apuntar amb una pistola i va desitjar matar; un vell pederasta irredempt, desafiador, que amb l'arribada de la dictadura ha sortit de la presó i, per si això no fos prou, continua treballant amb nens.

Durant els deu dies següents, acusat d'assassinat, perseguit per la policia i alliberat per en David Fortuny, un antic agent reconvertit en detectiu privat, Mascarell viurà amagat, lluny de la Patro i de la seva filla petita Raquel, disfressat i col·laborant amb Fortuny per demostrar la seva innocència. Un Fortuny excombatent, fals heroi de guerra, seguidor del Règim i, per tant, als antípodes del que pensa i creu en Mascarell. Un autèntic xoc de trens enmig de la voràgine dels...

Inseparables, comprar "DEU DIES DE JUNY (INSPECTOR MASCARELL 9)" junto con:

Los que compraron este libro también compraron

Mostrar más sobre

Opiniones "DEU DIES DE JUNY (INSPECTOR MASCARELL 9)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate