cuines tv3 9788415961444

CUINES TV3

 (En papel)

Valora este libro

16.90€

16.06€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 192
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788415961444
Descobreix la millor cuina de mercat de tot Catalunya.

El programa Cuines es va estrenar el 1996 amb la voluntat de ser una finestra on els cuiners i les cuineres professionals d'arreu del país poguessin mostrar-nos els seus plats. Des d'aleshores, Cuines ens ha acompanyat a les sobretaules de TV3, com a difusor d'un dels nostres béns culturals més preuats, dinàmics i canviants.

La temporada 2010-2011 va començar amb la nova direcció de Tana Collados. Un dels objectius d'aquesta nova etapa és posar la cuina professional, en general, i la d'autor, en particular, a l'abast dels fogons de totes les llars de Catalunya. Com a mostra d'aquesta proximitat, els divendres es dediquen a la saviesa popular: el «Cuines de casa» ens porta cuiners no professionals perquè ens ensenyin les seves receptes.

En aquest llibre trobareu una selecció de receptes del programa endreçades per temporada. Un munt de possibilitats delicioses per a tots els gustos i butxaques, explicades pas a pas per tal que tothom les pugui dur a terme amb èxit, tot plegat de la mà de molts cuiners professionals i amateurs que han passat pel programa en els darrers anys.

Inseparables, comprar "CUINES TV3" junto con:

Opiniones "CUINES TV3"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate