contemplant el monstre joan cavalle 9788496521964

CONTEMPLANT EL MONSTRE

 (En papel)

JOAN CAVALLE

Valora este libro

19.90€

18.90€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 344
  • Encuadernación: Sin definir
  • Editoral: ANGLE
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788496521964
Un esplèndid retrat de la nostra societat i dels monstres que hi habiten

El lector ha de creuar, pàgina a pàgina, un autèntic camp de mines, de pistes que cal ajuntar per arribar a la veritat
Finals del segle XX. Dia de Sant Jordi. Cinc de la tarda. A la capital de lEstat un cotxe bomba esclata en una plaça cèntrica i provoca una masacre denormes proporcions. Ni la manera dactuar ni les dimensions són les habituals dels grups o moviments terroristes coneguts. No hi ha pistes ni comunicats. Les autoritats estan desconcertades.

Així arrenca la trama deContemplant el monstre, un extraordinari engranatge literari que ens endinsa en lànima dun terrorista, que ens en revela els motius, la seva lluita interior per actuar sense pietat ni remordiment, lespiral de follia i raó que el porta a creures un déu.

Els polítics, els mitjans de comunicació, els petits delinqüents, els funcionaris, els intel·lectuals i escriptors, la reialesa, lexèrcit, lesglésia, els ciutadans anònims... Tots els col·lectius són sacsejats per la brutalitat de latemptat.

Amb un estil madur i àgil Joan Cavallé traça un esplèndid panorama de la nostra societat, amb múltiples històries individuals que sentrellacen en un brillantíssim exercici narratiu, ple de jocs, pistes i paranys per al lector.Joan Cavallé Busquets

Nascut a Alcover el 1958, actualment es dedica a la gestió cultural a Tarragona. Sha dedicat professionalment a la llengua, com a ensenyant i com a tècnic. És membre de diverses entitat culturals i socials. Publica articles regularment aEl Punti a diverses revistes. En lúltima dècada ha guanyat premis deteatre, periodisme, traducció i novel·la -entre ells dos premis de la Crítica Serra dOr.

El seu treball literari es dirigeix a la narrativa i al teatre. En aquest darrer àmbit compta amb una desena dobres estrenades. En narrativa ha publicat, entre altres,Camell de doble gepa(1989),Les flors verinoses(1990) iRei de mi(1994, premi Ciutat dAlzira de novel·la).Contemplant el monstreés lobra dun autor amb ple domini dels seus recursos.

Inseparables, comprar "CONTEMPLANT EL MONSTRE" junto con:

Opiniones "CONTEMPLANT EL MONSTRE"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate