cançons per a la paula 9788416600908
  • Comenzar a leer

CANÇONS PER A LA PAULA

 (En papel)

BLUE JEANS

Valora este libro

9.95€

9.45€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 800
  • Encuadernación: Tapa blanda bolsillo
  • Editoral: LABUTXACA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416600908
Columna Edicions recupera la primera trilogia de Blue Jeans, l'autor de més èxit en la literatura juvenil, en una edició nova i actualitzada.

La Paula és una adolescent de gaire ­ bé disset anys que troba l’amor per primera vegada a la xarxa. Després de dos mesos parlant per internet amb l’Àngel, un jove periodista que treballa en una revista de música, decideix que ­ dar amb ell i comprovar si el que sent a través de la pantalla també ho experimen ­ ta en el cara a cara. Però el noi arriba tard i, mentre espera, la Paula coneix l’Àlex, un aspirant a escriptor amb un somriure meravellós. A partir d’aquest moment comença una història d’amors i desamors de la qual seran testimoni «les Sugus», el grup d’amigues de la Paula. Són unes noies despreocupades, alegres i, de vegades, difí ­ cils d’empassar, que ajudaran la protagonista a pren ­ dre decisions importants, aquells dies de març, en un lloc de la ciutat.
Cançons per a la Paulava suposar una fita en la literatura per a joves perquè va ser la primera novel·la que va passar de les xarxes socials al paper.

Inseparables, comprar "CANÇONS PER A LA PAULA" junto con:

Opiniones "CANÇONS PER A LA PAULA"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate