a peu per les comarques de tarragona (vol. 1) nova edicio rafael lopez monne 9788496366008

A PEU PER LES COMARQUES DE TARRAGONA (VOL. 1) NOVA EDICIO

 (En papel)

Valora este libro

20.00€

19.00€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 145
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: AROLA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788496366008

El Febrer de l’any 2000, a la secció “Vivir en Tarragona” de La Vanguardia van començar a publicar-se propostes d’excursions a peu. Amb el temps, les animoses cartes dels lectors van fer pensar en editar els articles (aquest primer volum recull els vint-i-cinc primers) i d’anar encara més lluny.
Aquesta obra enceta una col·lecció de guies pensades per a caminadors amb vocació una mica transgresora. Avui dia, fer excursions a peu pot ser una bona estrategia per trencar amb els ritmes frenètics que ens imposem. Caminar és una gran manera d’entrar en contacte amb patrimonis oblidats, i això permet valorar-los i reivindicar-los. A més, és una fantàstica excusa per poder gaudir de coses tan esencial com les llums del matí, els horitzons eteris o una bona companyia.
“Sóc un dels iniciadors de la recuperació de l’ermita i gràcies al seu escrit, el diumenge hi havia nou excursionistas vinguts a conèixer el lloc perquè ho havien llegit al diari. Moltes felicitats en nom de tots els ermitans i endavant”.
J. serafí, Montblanc

“seguint la pauta dels anteriors treballs, aquest té una acurada i amena descripció del recorregut, amb una extensa documentació que està perfectament encardinada al reportatge. Però, a més a més, hi ha un llenguatge florit i un lèxic ampli que ens fa llegir-ho engolosits”.
J. Gironès, el Catllar

“Un libro. Lo que necesitamos es un libro conn las cien primeras excursiones. Algunos de nosotros no descubrimos la serie hasta que ya habían salido un montón de números. Sólo puedo imaginarme lo que me he perdido. Y no hay manera de acceder a tal información a través de Internet. Como se dice por aquí: ‘keep up the good work!!’”.
J. Mateus Borràs, florida, EEUUEn febrero del año 2000, en la sección

Inseparables, comprar "A PEU PER LES COMARQUES DE TARRAGONA (VOL. 1) NOVA EDICIO" junto con:

Opiniones "A PEU PER LES COMARQUES DE TARRAGONA (VOL. 1) NOVA EDICIO"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate