a peu per la frontera!: 15 passejades i excursions pel pallars so bira jordi tutusaus 9788492408269

A PEU PER LA FRONTERA!: 15 PASSEJADES I EXCURSIONS PEL PALLARS SO BIRA

 (En papel)

JORDI TUTUSAUS

Valora este libro

20.00€

19.00€

Acerca del libro
  • Nº de páginas: 184
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editoral: AROLA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788492408269

Creuar d’una vessant a l’altra dels Pirineus no ha estat mai un fet excepcional. Tant de sud cap a nord com a l’inrevés, el trànsit de persones, bestiar i mercaderies a través dels passos i camins més accessibles ha estathistòricament una constant, fins al punt que molta gent ha pogut afirmar que els Pirineus no han estat mai frontera física entre els veïns occitans i els catalans.
Aquesta nova guia per a «caminants curiosos» us acompanyarà a nou ports de muntanya que creuenla gran serralada des del Pallars Sobirà i que han estat tradicionalment portes d’unió entre les comunitats franceses i catalanes. Les caminades transcorren per alguns dels més bells i millors conservats paisatges de l’alta muntanya del nostre país, protegits avui pel Parc Natural de l’Alt Pirineu. Per a aquells que busquen propostes suaus i gens exigents, la guia inclou també la descripció de passejades i caminades curtes al peu de cadascun dels ports. D’acord amb la línia editorial de la col·lecció De Ferradura, en aquest volum trobareu, a més de les descripcions, mapes i croquis necessaris per fer els itineraris, un extens recull d’informació sobre el patrimoni natural i cultural de tota la zona, i una curosa selecció de fotografies fetes expressament per a aquesta guia.

Cruzar una vertiente otro de los Pirineos no ha sido nunca un hecho excepcional. Tanto de sur a norte como al revés, el tráfico de personas, ganado y mercancías a través de los pasos y caminos más accesibles ha estathistòricament una constante, hasta el punto de que mucha gente ha podido afirmar que los Pirineos no han sido nunca frontera física entre los vecinos occitanos y catalanes.
Esta nueva guía para "caminantes curiosos» os acompañará a nueve puertos de montaña que creuenla gran cordillera desde el Pallars Sobirà y que han sido tradicionalmente puertas de unión entre las comunidades francesas y catalanas. Las caminatas transcurren por algunos

Inseparables, comprar "A PEU PER LA FRONTERA!: 15 PASSEJADES I EXCURSIONS PEL PALLARS SO BIRA" junto con:

Opiniones "A PEU PER LA FRONTERA!: 15 PASSEJADES I EXCURSIONS PEL PALLARS SO BIRA"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate