una columna de foc (saga els pilars de la terra 3) (ebook) ken follett 9788416430581
  • Comenzar a leer

UNA COLUMNA DE FOC (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 3) EBOOK


KEN FOLLETT

Valora este libro

12.99€

12.34€

Acerca del eBook
  • Nº de páginas: 928
  • Formato: EPUB - DRM
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416430581

La saga dEls pilars de la Terra i Un món sense fi, que ha captivat milions de lectors, continua ara amb la magnífica i apassionant nova novel·la de Ken Follett

Lany 1558 els conflictes religiosos que sacsegen Kingsbridge shan convertit en un obstacle insuperable per a lamor entre en Ned Willard i la Margery Fitzgerald. Quan Elisabet I arriba al tron dAnglaterra, tot Europa se li gira en contra i la jove reina decideix crear el primer servei secret amb la missió que ladverteixi de qualsevol intriga o invasió. Al llarg de mig segle turbulent, en Ned lluitarà per estar amb la Margery mentre lidera el petit grup de valerosos agents secrets, que sacabaran convertint en el fonament del poder de la reina... i en la matèria dun captivador thriller històric despionatge.

En Una columna de foc, Ken Follet torna a demostrar que és el gran mestre de la narrativa dacció i suspens,transportant-nos, aquest cop, al convuls segle XVI, amb una magnífica història damor amb el rerefons amenaçador de les guerres de religió.

Inseparables, comprar "UNA COLUMNA DE FOC (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 3) (EBOOK)" junto con:

Opiniones "UNA COLUMNA DE FOC (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 3) (EBOOK)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate