més il·lustres execrables (ebook) malcolm otero santi gimenez 9788416930654
  • Comenzar a leer

MÉS IL·LUSTRES EXECRABLES EBOOK


MALCOLM OTERO ; SANTI GIMENEZ

Valora este libro

5.99€

5.69€

Acerca del eBook
  • Nº de páginas: 280
  • Formato: EPUB - DRM
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416930654

Sabies que les males maneres de James Dean eren llegendàries? Que als estudis de la Warner es dedicava a escopir a les fotos de les estrelles? O que el seu sentit de lhumor consistia a fer-se fotos dins dun taüt? O que ni Cousteau, ni Charlie Rivel, ni Félix Rodríguez de la Fuente eren tan angelicals com semblen?

Després de lèxit aconseguit amb Il·lustres execrables, Malcolm Otero i Santi Giménez tornen a la càrrega amb trenta personatges més, sempre amb la intenció de descobrir la seva cara b.

Un volum mordaç, irònic i amb cops denginy i dhumor brillants, que arrossegarà els incondicionals del programa Via Lliure de RAC1, a més dun públic àvid dentreteniment.

No apte per a avorrits o primmirats, aquest llibre ens fa petar-nos de riure, però a vegades també ens glaça el somriure, perquè els il·lustres que hi apareixen han fet més duna malifeta. (Per als de lESO: una malifeta és una trapelleria... Ai no, que tampoc sentén, què és una trapelleria. En fi, que no són models de conducta, per molta fama que hagin adquirit).

Otero i Giménez fan una autòpsia moral a cadascun dells i ens ensenyen com es pot ser il·lustre i execrable alhora, perquè qui estigui lliure de culpa que llanci la primera pedra...

Més il·lustres execrables és el llibre de lexitós programa de ràdio Via Lliure del cap de setmana de RAC 1, conduït per Xavi Bundó que va néixer amb lànim de destacar els clarobscurs de personatges que han estat fonamentals per a la història de la humanitat, que són idolatrats, però de qui no sha explicat tota la veritat.

Inseparables, comprar "MÉS IL·LUSTRES EXECRABLES (EBOOK)" junto con:

Opiniones "MÉS IL·LUSTRES EXECRABLES (EBOOK)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate