la nit abans (ebook) bea cabezas 9788416430963
  • Comenzar a leer

LA NIT ABANS EBOOK


BEA CABEZAS

Valora este libro

8.99€

8.54€

Acerca del eBook
  • Nº de páginas: 272
  • Formato: EPUB - DRM
  • Editoral: ROSA DELS VENTS
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788416430963

Una història de rebel·lia duna noia que vol trencar les normes a les acaballes del franquisme, quan sesperava que la màxima aspiració duna dona fos convertir-se en mestressa de casa, tot i els aires de llibertat que començaven a arribar daltres països.

Febrer del 1965. És lany del concert dels Beatles a la Monumental, de les manifestacions a Washington en contra de la guerra del Vietnam o de lassassinat de Malcom X. I els estudiants de Barcelona també es mobilitzen, tot i que el Règim sentesti a ancorar-los al passat.

LAnna, una noia de dinou anys, entra a treballar com a taquígrafa al Diario de Barcelona. Li hauria agradat estudiar, però, filla duna família modesta, no es pot permetre anar a la universitat. Haurà de fer dassistent de lEduard, un jove periodista que acaba de graduar-se.

Entre ells naixerà una relació tensa i conflictiva, tot i així, serà junts, entre entrevistes a Los Mustang, Los Sírex i els Beatles, com lAnna descobrirà la seva vocació i lluitarà per canviar el paper de la dona en les redaccions dels diaris, dominades pels homes.

Inseparables, comprar "LA NIT ABANS (EBOOK)" junto con:

Opiniones "LA NIT ABANS (EBOOK)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate