jo, trump (ebook) ramon rovira 9788490697887
  • Comenzar a leer

JO, TRUMP EBOOK


RAMON ROVIRA

Valora este libro

5.49€

5.22€

Acerca del eBook
  • Formato: EPUB - DRM
  • Editoral: S.A. EDICIONES B
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788490697887

Una visió polièdrica de lactual president dEstats Units, un personatge inclassificable, carregat didees però amb una única ideologia: el «trumpisme», una barreja dimprovisació, vacuïtat, populisme i post veritat.

Ramon Rovira construeix a Jo, Trump una crònica implacable del president dels Estats Units des de diferents angles de la seva figura:

Primerament aborda les causes que van culminar en la victòria del magnat de Nova York i la derrota de la gran favorita Hillary Clinton. El maneig de les xarxes socials i sobretot la seva manca de pudor en la difusió de rumors i noticies falses, que van cristal·litzar en el fenomen de la post veritat.

Explica també la biografia dels Trump des de que van arribar als Estats Units fins a lactualitat. El seu vertiginós ascens des dels bordells de la febre de lor fins als rutilants gratacels de la bombolla immobiliària.

I finalment apunta als criteris fonamentals de la nova administració nord-americana, una política comercial proteccionista, nous aliats, control de la immigració, menys serveis públics i un llarg etcètera.

Inseparables, comprar "JO, TRUMP (EBOOK)" junto con:

Opiniones "JO, TRUMP (EBOOK)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate