e embel gjakun e tyre dhe ngjitës (ebook) 9788826400419
  • Comenzar a leer

E EMBEL GJAKUN E TYRE DHE NGJITËS EBOOK


Valora este libro

1.99€

1.89€

Acerca del eBook
  • Formato: EPUB - SIN DRM
  • Editoral: AESOP
  • Lengua: GRIEGO
  • ISBN: 9788826400419
Një makinë e zjarrtë mbijeton një holokausti bërthamor dhe vazhdon të jetë i fortë shtatë dhe gjysmë milion vjet më vonë. Gjërat kanë ndryshuar pak.

Ai gjithashtu shërben si një mësim i objektit për një mësues dhe nxënësin e tij nga një dimension tjetër, i cili, së pari, diskuton nëse është gjallë, atëherë si mund të ketë arritur një makinë në një planet pothuajse të vdekur ...

Inseparables, comprar "E EMBEL GJAKUN E TYRE DHE NGJITËS (EBOOK)" junto con:

Opiniones "E EMBEL GJAKUN E TYRE DHE NGJITËS (EBOOK)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate